Научни клуб Регионалног центра за стручно усавршавање из Књажевца и ове године, као координатор за општину Књажевац, у оквиру Европске ноћи истраживача од 23. до 27. новембра 2020. године организује програм за основце и средњошколце општине Књажевац као и све остале заљубљенике у науку.

Ове године са темом “Наука је свуда”, која је доста широка и пружа нам могућност да искажемо своју креативност, желимо да покажемо да је наука заиста свуда око нас и у свему.

Уколико имате неку добру идеју коју желите да поделите са свима (предавање, радионицу, округли сто, интерактивну поставку, истраживање, експерименте,…) позивамо Вас да нам најкасније до 19. октобра проследите своју план активности који ћете представити у оквуру ове научне ноћи.

План активности треба да садржи следеће елементе:

  • Назив активности,
  • Имена и презимена реализатора,
  • Врста активности,
  • Циљна група на коју се односи активност,
  • Кратак опис активности.

Напомена: Садржај би требао да буде лако прилагодљив он-лајн извођењу у услучају пооштрења мера и забрани окупљања уколико до тога дође у овом периоду.

Будите креативни и маштовити, придружите нам се и нека Ваша идеја постане део ове интересантне традиционалне манифестације.

За све додатне информације стојимо Вам на располагању путем телефона 065/3599830 и на мејл rcsu.knj@gmail.com

Да наука проструји!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *