Регионални центар за стручно усавршавање, у сарадњи са Општином Књажевац, и ове јесени организује ИТ обуке уз поштовање свих епидемиолошких мера.

Поред стандардних курсева (Израда веб сајтова – помоћу WordPress платформе; Напредни ниво – програмски језик Python; Основни ниво – Microsoft Office Word, Excel, Power Point, Adobe Photoshop; Техника слепог куцања) од ове јесени ће се реализовати и нова обука Веб програмирање – израда веб сајтова путем HTML-а, CSS-а JS-а.

ИТ обуке ће бити реализоване у периоду од 15. септембра до краја децембра у просторијама Регионалног центра за стручно усавршавање. Максималан број полазника по курсу је 12.

За полазнике који се налазе на евиденцији Националне службе за запошљавање, обука је бесплатна. За заинтересоване који су у радном односу, цена курсева “Веб програмирање”, “Израда веб сајтова” и “Напредни ниво” износи 2500 динара месечно, док је цена курсева “Основни ниво” и “Техника слепог куцања” 2000 динара месечно. Крајњи рок за пријаву на неки од курсева је 10. септембар 2021. године.

Све остале информације у вези ИТ обука можете добити на телефон: 019/731-920, 065/35-99-830 или лично у просторијама Регионалног центра за стручно усавршавање Књажевац.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *